Aanmelden

De huisarts, specialist of tandarts kan iemand verwijzen voor logopedisch onderzoek en/of behandeling. Het is ook mogelijk dat de logopedist van de GGD, het consultatiebureau of een begeleidster van het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal eventuele logopedische problemen signaleert.

Er kan ook rechtstreeks contact worden opgenomen voor een informatief gesprek omdat u zich zorgen maakt of klachten ervaart.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek zullen er vragen gesteld worden, om de hulpvraag duidelijk in kaart te brengen. Na het eerste gesprek kan worden bepaald of logopedische behandeling zinvol is en kunnen er verdere afspraken worden gemaakt.

Vergoeding

De logopedie wordt vergoed door de zorgverzekeraars middels de basisverzekering. Er is geen aanvullende verzekering nodig. Er dient wel rekening te worden gehouden met kosten van uw eigen risico, voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. De behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd aan de zorgverzekeraars, dit zorgt ervoor dat u geen facturen van de gegeven behandelingen ontvangt.

Wachtlijst

We streven er naar om alle nieuwe aanmeldingen direct te plaatsen, soms is dit niet haalbaar wegens beperkte plaatsen die er beschikbaar zijn. Het kan dan gebeuren dat u een aantal weken moet wachten voordat er begonnen kan worden met een eventuele behandeling. We zullen u hier zo goed mogelijk van op de hoogte houden.

Digitaal aanmelden

U kunt zich ook aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen via uw e-mailadres of telefoon.
Velden met een sterretje (*) zijn verplicht:

alleen nodig bij aanmelding voor uw zoon/dochter
Meerdere keuzes mogelijk. Een ruime beschikbaarheid geeft eerder kans op plaatsing.
Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.