Ons team

Miranda Jansen

Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Ik zie mezelf als een allround logopedist met ervaring op alle onderdelen van de logopedie. Doordat de praktijk gegroeid is ben ik nu ook veel achter de schermen bezig met de praktijkvoering. Maar mijn passie blijft toch het werken met de cliënten. Of het nu jonge niet-sprekende kinderen zijn of ouderen. De afwisseling en diversiteit maakt mijn werk als logopedist echt heel leuk! Ik lever graag kwalitatief goede zorg, in een prettige sfeer en omgeving waarbij de cliënt centraal staat.

Expertise
PROMPT-methode, kinderen met Downsyndroom, Stottertherapie voor volwassenen en jonge kinderen (Lidcombe en Restart-DCM), manuele facilitatie van de larynx.

Locaties

Locatie Willem Rosestraat dinsdag, woensdag en vrijdag
SPIL-centrum Jagershoef/Prinsejagt donderdag

Contact
040 24 20 184 of info@logopedie-jansen.nl

Anne Wijnstekers

Sinds november 2010 ben ik werkzaam als allround logopedist bij Logopediepraktijk Jansen. Ik werk graag met mensen omdat ieder mens uniek is. In de praktijk vind ik de afwisseling van kinderen en volwassenen leuk en interessant. Het is voor mij erg belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen tijdens de behandeling, omdat een vertrouwde omgeving zorgt voor een goede samenwerking. Daarnaast wil ik kwaliteit van zorg aanbieden door het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan om zo de juiste hulp te kunnen bieden.

Expertise
Logopedie en Tandheelkunde (OMFT), TOLK: Praten met je kind, Hodson & Paden

Locatie

Gezondheidscentrum Prinsejagt maandag, dinsdagmiddag, woensdag, donderdagmiddag
Gezondheidscentrum Airborne dinsdagochtend, donderdagochtend

Contact
06 10 71 03 92 of anne@logopedie-jansen.nl

Emma Rijken

Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring als logopedist in vrijgevestigde praktijken waaronder logopediepraktijk Jansen sinds 2016. Ik heb een grote passie voor het behandelen van jonge kinderen met spraaktaalproblemen, maar sta open voor diverse logopedische hulpvragen. Het leuke aan dit werk is dat ieder mens uniek is en een andere aanpak vraagt en dat maakt mijn werk als logopedist dan ook zo interessant. Ik zet graag mensen in hun kracht. Dit wil ik doen door oefeningen en adviezen te geven die goed toepasbaar zijn voor de cliënt en waarmee we samen tot vooruitgang komen.  Een goede samenwerking en omgang met de cliënt en diens omgeving waarbij een gevoel van vertrouwen en openheid is, vind ik daarbij essentieel.

Expertise
Logopedie en Tandheelkunde (OMFT), PROMPT-methode.

Locaties

Locatie Willem Rosestraat maandag
Gezondheidscentrum Oude Toren donderdag, vrijdag

Contact
06 83 66 56 65 of emma@logopedie-jansen.nl

Chanel Claeijs

In december 2016 heb ik de opleiding tot logopedist afgerond aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als logopedist bij Logopediepraktijk Jansen. Tijdens mijn opleiding heb ik middels stages kennis en ervaring op gedaan binnen zowel de vrije vestiging, het speciaal basisonderwijs, het verpleeghuis als het revalidatiecentrum. Ik heb ervaring en affiniteit met het behandelen van ouderen met neurologische problemen en stemproblemen, maar ook met het behandelen van kinderen met taalproblemen en articulatieproblemen. Ik vind de afwisseling tussen jong en oud erg leuk en interessant om mee te werken. Als logopedist vind ik het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandelingen. Ik vind het een uitdaging om een behandeling af te stemmen op de wensen en persoonlijkheid van de cliënt waarbij de cliënt centraal staat.

Expertise
Dysartrie en spraakapraxie, communicatieve taaltherapie bij kinderen van 2-6 jaar.

Locatie

Gezondheidscentrum Oude Toren dinsdag
Gezondheidscentrum Airborne donderdagmiddag

Contact
06 83 66 41 61 of chanel@logopedie-jansen.nl

Lotte Eijgermans

In 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Na mijn afstudeerstage binnen Logopediepraktijk Jansen te hebben afgerond, ben ik hier blijven werken als logopedist. Mijn affiniteit ligt bij het werken met kinderen, jong en oud! Zo behandel ik kinderen met taal en articulatie problemen, maar ook kinderen met stemproblemen en oro-myofunctionele problemen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandeling, zo kunnen we samen het beste resultaat behalen!

Expertise
OMFT (oro-myofunctionele therapie)

Locaties

Gezondheidscentrum Airborne maandag, woensdag
SPIL Jagershoef/Prinsejagt dinsdag
Willem Rosestraat donderdag

Contact
06 12 80 14 18 of lotte@logopedie-jansen.nl

Ellen Posthouwer

Ik heb de opleiding tot logopedist afgerond aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam als logopedist bij Logopediepraktijk Jansen. Naast mijn werkzaamheden als logopedist volg ik ook de master tot Taal- en Spraakpatholoog om mij verder te verdiepen in de spraak- en taalstoornissen. Ik heb affiniteit met het behandelen van kinderen met taal- en spraakproblemen. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in zowel de vrije vestiging als het speciaal basisonderwijs. Als logopedist vind ik het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandelingen. Verder vind ik het van belang om bij iedere cliënt de passende zorg te kunnen bieden en af te stemmen op de behoeftes van de cliënt.

Locaties

SPIL Jagershoef/Prinsejagt woensdag
Gezondheidscentrum Airborne vrijdag

Contact
06 22 49 86 27 of ellen@logopedie-jansen.nl