Ons team

Miranda Jansen

Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Ik zie mezelf als een allround logopedist met ervaring op alle onderdelen van de logopedie. Doordat de praktijk gegroeid is ben ik nu ook veel achter de schermen bezig met de praktijkvoering. Maar mijn passie blijft toch het werken met de cliënten. Of het nu jonge niet-sprekende kinderen zijn of ouderen. De afwisseling en diversiteit maakt mijn werk als logopedist echt heel leuk! Ik lever graag kwalitatief goede zorg, in een prettige sfeer en omgeving waarbij de cliënt centraal staat.

Expertise
PROMPT-methode, kinderen met Downsyndroom, Stottertherapie voor volwassenen en jonge kinderen (Lidcombe en Restart-DCM), manuele facilitatie van de larynx.

AGB code: 05 999597
KP nummer: 59908082791

Locaties

Locatie Willem Rosestraat maandagochtend, woensdag, vrijdag
SPIL-centrum Jagershoef/Prinsejagt dinsdag, donderdag

Contact
040 24 20 184 of info@logopedie-jansen.nl

Anne Wijnstekers

Sinds november 2010 ben ik werkzaam als allround logopedist bij Logopediepraktijk Jansen. Ik werk graag met mensen omdat ieder mens uniek is. In de praktijk vind ik de afwisseling van kinderen en volwassenen leuk en interessant. Het is voor mij erg belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen tijdens de behandeling, omdat een vertrouwde omgeving zorgt voor een goede samenwerking. Daarnaast wil ik kwaliteit van zorg aanbieden door het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan om zo de juiste hulp te kunnen bieden.

Expertise
Logopedie en Tandheelkunde (OMFT), TOLK: Praten met je kind, Hodson & Paden

AGB code: 05 190792
KP nummer: 19913500591

Locatie

Gezondheidscentrum Prinsejagt maandag, dinsdagmiddag, woensdag, donderdagmiddag
Gezondheidscentrum Airborne dinsdagochtend, donderdagochtend

Contact
06 10 71 03 92 of anne@logopedie-jansen.nl

Chanel Claeijs

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als logopedist bij Logopediepraktijk Jansen. Ik heb een grote affiniteit met het behandelen van volwassenen en ouderen op het gebied van NAH-problematiek en neuromusculaire aandoeningen. Logopedische problematiek zoals afasie, dysartrie en dysfagie behoren tot mijn expertise. Ik behandel cliënten in de praktijk maar het is ook mogelijk dat ik bij de cliënt aan huis kom. Daarnaast zie ik ook kinderen met taal- en articulatieproblemen. Ik vind de afwisseling tussen jong en oud erg leuk en interessant om mee te werken. Als logopedist vind ik het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandelingen. Ik vind het een uitdaging om een behandeling af te stemmen op de wensen en persoonlijkheid van de cliënt waarbij de cliënt centraal staat en we zo het optimale resultaat kunnen bereiken.

Expertise
Dysartrie en spraakapraxie, PACT (Partners van Afasiepatiënten Conversatie Training), orofaryngeale dysfagie, communicatieve taaltherapie bij kinderen van 2-6 jaar.

AGB code: 05 193344
KP nummer: 99101780391

Locatie

Willem Rosestraat dinsdag
Gezondheidscentrum Airborne woensdag, donderdagmiddag

Contact
06 83 66 41 61 of chanel@logopedie-jansen.nl

Lotte Eijgermans

In 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Na mijn afstudeerstage binnen Logopediepraktijk Jansen te hebben afgerond, ben ik hier blijven werken als logopedist. Mijn affiniteit ligt bij het werken met kinderen, jong en oud! Zo behandel ik kinderen met taal en articulatie problemen, maar ook kinderen met stemproblemen en oro-myofunctionele problemen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandeling, zo kunnen we samen het beste resultaat behalen!

Expertise
OMFT (oro-myofunctionele therapie)

AGB code: 05 322404
KP nummer: 99105501391

Locaties

Gezondheidscentrum Airborne maandag
Willem Rosestraat donderdag

Contact
06 12 80 14 18 of lotte@logopedie-jansen.nl

Ellen Posthouwer

Ik heb de opleiding tot logopedist afgerond aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam als logopedist bij Logopediepraktijk Jansen. Naast mijn werkzaamheden als logopedist volg ik ook de master tot Taal- en Spraakpatholoog om mij verder te verdiepen in de spraak- en taalstoornissen. Ik heb affiniteit met het behandelen van kinderen met taal- en spraakproblemen. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in zowel de vrije vestiging als het speciaal basisonderwijs. Als logopedist vind ik het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandelingen. Verder vind ik het van belang om bij iedere cliënt de passende zorg te kunnen bieden en af te stemmen op de behoeftes van de cliënt.

AGB code: 05 322549
KP nummer: 99105526391

Locaties

Gezondheidscentrum Airborne vrijdag

Contact
06 22 49 86 27 of ellen@logopedie-jansen.nl