Ons team

Miranda Jansen

Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Ik zie mezelf als een allround logopedist met ervaring op alle onderdelen van de logopedie. Doordat de praktijk gegroeid is ben ik nu ook veel achter de schermen bezig met de praktijkvoering. Maar mijn passie blijft toch het werken met de cliënten. Of het nu jonge niet-sprekende kinderen zijn of ouderen. De afwisseling en diversiteit maakt mijn werk als logopedist echt heel leuk! Ik lever graag kwalitatief goede zorg, in een prettige sfeer en omgeving waarbij de cliënt centraal staat.

Expertise
Preverbale logopedie, Spraakdyspraxie, Prompt, Kinderen met dyslexie, Stottertherapie voor volwassenen, Manuele facilitatie van de Larynx, Afasie

Locaties

Locatie Willem Rosestraat dinsdag, donderdagochtend, vrijdag

Contact
040 24 20 184 of info@logopedie-jansen.nl

Anne Wijnstekers

Sinds november 2010 ben ik werkzaam als allround logopedist bij Logopediepraktijk Jansen. Ik werk graag met mensen omdat ieder mens uniek is. In de praktijk vind ik de afwisseling van kinderen en volwassenen leuk en interessant. Het is voor mij erg belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen tijdens de behandeling, omdat een vertrouwde omgeving zorgt voor een goede samenwerking. Daarnaast wil ik kwaliteit van zorg aanbieden door het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan om zo de juiste hulp te kunnen bieden.

Expertise
Logopedie en Tandheelkunde (OMFT), TOLK: Praten met je kind, Hodson & Paden

Locatie

Gezondheidscentrum Prinsejagt maandag, dinsdagmiddag, woensdag, donderdagmiddag
Gezondheidscentrum Airborne dinsdagochtend, donderdagochtend
Gezondheidscentrum Parade vrijdagmiddag

Contact
06 10 71 03 92 of anne@logopedie-jansen.nl

Min-Ja Mulder

Sinds 2002 ben ik als allround logopedist werkzaam in de vrijgevestigde praktijken, waaronder sinds 2016 bij Logopediepraktijk Jansen. Vooral de afwisseling van doelgroep en leeftijd spreekt mij aan. Mijn affiniteit ligt de laatste jaren vooral bij de jonge kinderen die nog niet of nauwelijks spreken, waarbij de begeleiding van ouders een rol speelt en bij volwassenen met stemproblemen. Ik heb een holistische kijk en werk veelal intuïtief, waarbij ik een op maat gesneden behandelaanpak vanuit verschillende methodieken en technieken inzet. Ik vind het belangrijk om ieder mens de aandacht en tijd te geven die nodig is.

Expertise
Sensorische Informatie verwerking, Nederlands met ondersteunende gebaren, Stemtherapie bij beroepssprekers, Estill Voice training, Complete Vocal Technique, Autisme spectrumstoornissen, Larynx Facilitatie en Psychogene Stemstoornissen

Locaties

Paramedisch Centrum Eindhoven maandag, dinsdag
Gezondheidscentrum Airborne woensdag, vrijdag

Contact
06 22 49 86 27 of min-ja@logopedie-jansen.nl

Emma Rijken

Sinds 2010 ben ik werkzaam als logopedist. Ik heb ervaring in vrijgevestigde praktijken waaronder logopediepraktijk Jansen sinds 2016. Als logopedist ben ik van mening dat een goede omgang en samenwerking met de cliënt en/of diens ouders of verzorgers, essentieel is voor het laten slagen van een behandeling. Ik vind het dan ook belangrijk rekening te houden met de persoonlijke eigenschappen van een cliënt. Iedere cliënt is immers anders en dat maakt het werken met mensen dan ook zo interessant! Ik behandel vooral kinderen, maar alle doelgroepen spreken mij aan.

Expertise
Logopedie en Tandheelkunde (OMFT), Prompt.

Locaties

Locatie Willem Rosestraat maandag, woensdag
Paramedisch Centrum Eindhoven donderdag, vrijdag

Contact
06 83 66 56 65 of emma@logopedie-jansen.nl

Chanel Claeijs

In december 2016 heb ik de opleiding tot logopedist afgerond aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als logopedist bij Logopediepraktijk Jansen. Tijdens mijn opleiding heb ik middels stages kennis en ervaring op gedaan binnen zowel de vrije vestiging, het speciaal basisonderwijs, het verpleeghuis als het revalidatiecentrum. Ik heb ervaring en affiniteit met het behandelen van ouderen met neurologische problemen en stemproblemen, maar ook met het behandelen van kinderen met taalproblemen en articulatieproblemen. Ik vind de afwisseling tussen jong en oud erg leuk en interessant om mee te werken. Als logopedist vind ik het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandelingen. Ik vind het een uitdaging om een behandeling af te stemmen op de wensen en persoonlijkheid van de cliënt waarbij de cliënt centraal staat.

Expertise
Vers van de pers, dus ik werk volgens de meest recente richtlijnen en ben op de hoogte van de laatst uitgebrachte nieuwe behandelmethoden en onderzoeksinstrumenten.

Locatie

SPIL-centrum Vlokhoven dinsdagochtend, donderdagochtend, vrijdag
Gezondheidscentrum Vredesplein dinsdagmiddag
Paramedisch Centrum Eindhoven woensdag
Locatie Willem Rosestraat donderdagmiddag
Gezondheidscentrum Airborne zaterdag

Contact
06 83 66 41 61 of chanel@logopedie-jansen.nl